Klíma mellett alszol? Tartsd be ezeket a szabályokat!

A hőmérséklet éjszaka egyre kevésbé hűl le a városokban, mivel az aszfalt és beton elemek kiváló hőmegtartó tulajdonsággal rendelkeznek. A globális felmelegedés miatt növekedik a forró nyári napok és esték száma, ez pedig rendkívüli veszélyekkel jár, kiváltképp az idősekre és szív-érrendszeri betegekre.

Bővebben

Éttermi légkondi stop-ot rendelt el a kormány

2020. május 18-án a kormány a fokozott fertőzésveszélyre való tekintettel új rendeletet hozott érvénybe. A vendéglátó üzletekben kizárólag a külső levegő beszívással rendelkező hűtőfűtő berendezés használható. Mi lehet egy gyors és költséghatékony megoldás?

Bővebben

Németh Lajos a Fisher klíma arca 2019-ben is

A Fisher klíma és Németh Lajos, „mindenki meteorológusa” 2018-ban kezdett közös munkába. A reklámfilm és a hirdetések mellett az együttműködés többről is szól, hisz egy ilyen közismert személyiség joggal és gondosan mérlegeli, mihez adja a nevét. Németh Lajost kérdeztük hát a klímaváltozásról, a légkondicionáláshoz fűződő viszonyáról és a Fisher márkával való munkájáról.

Bővebben

Klímatisztítás: szakemberrel, vagy házilag?

Ha klímatisztításról van szó, kétféle megoldás létezik. Vagy a klímás szakemberekre bízzuk a kérdést, vagy pedig mi magunk állunk neki a dolognak. Akárhogy is döntünk, fontos, hogy évente legalább egyszer, de esetenként többször is elvégezzük a klímánk karbantartását.

Bővebben