Lezárult a Fisher és Retro Rádió nyereményjátéka

Gratulálunk a nyerteseknek!

Lezárult a Fisher és a Retro Rádió közös játéka, ahol egy héten át naponta lehetett nyerni egy A++ energiahatékonyságú hűtést biztosító, vírus- és baktériumölő Cold Plazma iongeneráttoral felszerelt

Bővebben

Hőszivattyúk és split klímák: az energiatakarékosság kulcsai

Hőszivattyúk és split klímák: az energiatakarékosság kulcsai
Hőszivattyúk és split klímák: az energiatakarékosság kulcsai

Nézzük, hogyan segítenek a hőszivattyúk és split klímák az energiahatékonyság egyre sürgetőbb feladataiban!?

A környezetvédelem és energiatakarékosság egyre inkább előtérbe kerül, ahogy az energiakészletek egyre jobban fogyatkoznak. A környezettudatosságot tovább erősítik az uniós szabályok és az állami rendelkezések is. Mind a hőszivattyúk, mind a split klímák fontos szerepet töltenek be a vállalati és a magán jellegű fejlesztésekben és építkezésekben. De vajon minek köszönhetik sikerüket, hogyan állnak helyt a környezetvédelemben!? 

Bővebben

5+1 érv a Fisher e-HeatR hőszivattyú mellett

Olyan megújuló energiával működő rendszert keres, mely nem csak megbízhatóan működik, de egyben biztosítja az otthona melegvíz ellátását, fűtését és hűtését? Akkor az e-HeatR hőszivattyú a kitűnő választás!

Bővebben

Klíma mellett alszol? Tartsd be ezeket a szabályokat!

A hőmérséklet éjszaka egyre kevésbé hűl le a városokban, mivel az aszfalt és beton elemek kiváló hőmegtartó tulajdonsággal rendelkeznek. A globális felmelegedés miatt növekedik a forró nyári napok és esték száma, ez pedig rendkívüli veszélyekkel jár, kiváltképp az idősekre és szív-érrendszeri betegekre.

Bővebben

Éttermi légkondi stop-ot rendelt el a kormány

2020. május 18-án a kormány a fokozott fertőzésveszélyre való tekintettel új rendeletet hozott érvénybe. A vendéglátó üzletekben kizárólag a külső levegő beszívással rendelkező hűtőfűtő berendezés használható. Mi lehet egy gyors és költséghatékony megoldás?

Bővebben

Németh Lajos a Fisher klíma arca, márka nagykövetünk

A Fisher klíma és Németh Lajos, „mindenki meteorológusa” 2018-ban kezdett közös munkába. A reklámfilm és a hirdetések mellett az együttműködés többről is szól, hisz egy ilyen közismert személyiség joggal és gondosan mérlegeli, mihez adja a nevét. Németh Lajost kérdeztük hát a klímaváltozásról, a légkondicionáláshoz fűződő viszonyáról és a Fisher márkával való munkájáról.

Bővebben

Klímatisztítás: szakemberrel, vagy házilag?

Ha klímatisztításról van szó, kétféle megoldás létezik. Vagy a klímás szakemberekre bízzuk a kérdést, vagy pedig mi magunk állunk neki a dolognak. Akárhogy is döntünk, fontos, hogy évente legalább egyszer, de esetenként többször is elvégezzük a klímánk karbantartását.

Bővebben