4x Superbrands díjas a Fisher márka

A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A díj olyan pozitív visszajelzés a Fisher brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

A Business Superbrands díj olyan magyarországi cégeket és márkákat díjaz, amelyek vállalkozásokkal és szervezetekkel állnak kapcsolatban elsősorban. 

A díjra pályázni nem lehet, a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága emeli ki azon cégeket, amelyek a legkiválóbbak. A díjjal a Fisher klíma már negyedik évben bizonyítja a márka sikerét és hitelességét. 

Superbrands oklevél a Fisher Klíma részére 2021

A Business Superbrands az egyik legnagyobb elismerés, amit egy cég vagy egy márka elnyerhet. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy tavaly is és idén is a szakmai zsűri kitüntette a Fisher márkanevet ezzel a díjjal. Több mint 20 éve építjük a márka hírnevét, nagy öröm számunkra, hogy már nem csak a felhasználók, de az üzleti élet szereplői is elismerik eredményeinket! Köszönjük partnereinknek, hogy bíznak a termékben.
mondta Váradi György, a Columbus Klíma Kft. tulajdonosa.