Hol tudom megvásárolni?

Ön a Fisher klímák és légtechnikai berendezések magyarországi importőrének, nagykereskedőjének weboldalán jár. Vállalatunk viszonteladókon, kivitelezőkön keresztül értékesíti termékeit. A lenti térképpel segíteni kívánunk megtalálni az Önhöz legközelebb eső légkondicionáló értékesítő partnerünket. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Önhöz közel

Az Ön kényelme érdekében csak az Önhöz közel eső partnereket jelenítjük meg. Ehhez ismernünk kell az Ön tartózkodási helyét, melyet megpróbálunk automatikusan meghatározni. Amennyiben pontosítani szeretné helyzetét, vagy eltérő helyen illetve közelségben kíván keresni, adjon meg irányítószámot vagy helységnevet, valamint a kívánt távolságot!

Importőr és nagykereskedés:

Columbus Klímaértékesítő Kft., 2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Termékeinket megtekintheti bemutatótermünkben. Telefon: +36 20 983 2988

Partnereink

Az értékesítés filozófiája
(Jó) klímát a (jó) klímástól

Fisher klímaberendezéseket kizárólag szakmailag megalapozott cégeken, legtöbbször telepítőkön keresztül forgalmazunk, amivel az a célunk, hogy a termék és a telepítés is olyan színvonalat érjen el, hogy Ön és minden vevőnk biztonságban érezhesse magát!

Minden Fisher klímatulajdonos kiváló minőségű terméket kap professzionális szereléssel, így a berendezése éveken át problémamentesen szolgálja tulajdonosát!

Miért minket válasszon?

Talán már Ön is megtapasztalta azt a rémálmot, amikor bármilyen átalakítás az otthonában vagy irodájában nem úgy történik, ahogy megtervezte: soha nem tartott határidők és vállalási árak, nem az elképzeléseknek megfelelően megvalósult kivitelezés, és persze rengeteg kosz és idegeskedés.

Nyugodtan bízza ránk magát!

Az ország minden részén megtalálható szerelőink a kivitelezés minőségét és az Ön ehhez kapcsolódó elvárásait legalább olyan fontosnak tekintik, mint a forgalmazott termékek magas minőségét. Mi pontosan akkor és ott leszünk, ahol ezt Önnel megbeszéltük. Az elvégzett munka után, a helyszínen mindent elmagyarázunk a termék használatával kapcsolatban. A munkaterületet kitakarított állapotban adjuk vissza a megrendelő részére.

Klímaszerelőnk csak egy kattintásra van Öntől.

Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő szerelőt, nem kell mást tennie, csak kattintson a térképen az Önhöz legközelebb eső helyre!

Biztonságos klímaszerelés – a koronavírus idején is hatékonyan segít a klíma a hőség ellen

A koronavírus járvány miatt a Fisher klíma és viszonteladó partnerei fokozott figyelmet fordítanak a biztonságra az Ön lakásának, irodájának felmérésekor és a legjobb tudásunk szerint vírusmentes klímaszerelés közben.

A Fisher klíma által javasolt biztonságos klímaszerelés lépései:

  • Viszonteladóink maszkban, védőszemüvegben és kesztyűben érkeznek Önhöz.
  • Mielőtt belépnének otthonába, teljes ruházatukat és a még odakint kicsomagolt klímaberendezést is fertőtlenítik.
  • A biztonságos klímaszerelés előtt, a saját védelmükben is fertőtlenítő spray-t használnak a szobában is.
  • Szerelés alatt csak a legszükségesebb ideig tartózkodnak a megrendelővel közös helyiségekben. Kérjük, ebben Ön is legyen kedves együttműködni.
  • A munka befejezésekor is, immár az Ön védelmében levegő- és felületfertőtlenítő spray-t használnak.
  • Akár gyors utaláson keresztül, percek alatt, személyes érintkezés nélkül fizethet.

Mindent megteszünk egészségének védelmében. Hiszen mi sem természetesebb, minthogy odafigyelünk egymásra! Az egyes viszonteladók biztonsági intézkedéseiről bátran érdeklődjön időpont egyezetetéskor!