Hol tudom megvásárolni?

Önhöz közel

Az Ön kényelme érdekében csak az Önhöz közel eső partnereket jelenítjük meg. Ehhez ismernünk kell az Ön tartózkodási helyét, melyet megpróbálunk automatikusan meghatározni. Amennyiben pontosítani szeretné helyzetét, vagy eltérő helyen illetve közelségben kíván keresni, adja meg a helyzetét és a kívánt körzetet!

Partnereink

Az értékesítés filozófiája
(Jó) klímát a (jó) klímástól

Fisher klímaberendezéseket kizárólag szakmailag megalapozott cégeken, legtöbbször telepítőkön keresztül forgalmazunk, amivel az a célunk, hogy a termék és a telepítés is olyan színvonalat érjen el, hogy Ön és minden vevőnk biztonságban érezhesse magát!

Minden Fisher klímatulajdonos kiváló minőségű terméket kap professzionális szereléssel, így a berendezése éveken át problémamentesen szolgálja tulajdonosát!

Miért minket válasszon?

Talán már Ön is megtapasztalta azt a rémálmot, amikor bármilyen átalakítás az otthonában vagy irodájában nem úgy történik, ahogy megtervezte: soha nem tartott határidők és vállalási árak, nem az elképzeléseknek megfelelően megvalósult kivitelezés, és persze rengeteg kosz és idegeskedés.

Nyugodtan bízza ránk magát!

Az ország minden részén megtalálható szerelőink a kivitelezés minőségét és az Ön ehhez kapcsolódó elvárásait legalább olyan fontosnak tekintik, mint a forgalmazott termékek magas minőségét. Mi pontosan akkor és ott leszünk, ahol ezt Önnel megbeszéltük. Az elvégzett munka után, a helyszínen mindent elmagyarázunk a termék használatával kapcsolatban. A munkaterületet kitakarított állapotban adjuk vissza a megrendelő részére.

Klímaszerelőnk csak egy kattintásra van Öntől.

Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő szerelőt, nem kell mást tennie, csak kattintson a térképen az Önhöz legközelebb eső helyre!