Klíma beszerelés

 

A klíma beszerelését bízza szakemberekre! Kézszéggel állunk szolgálatára, ráadásul túl a nyári hőségen, most kedvezőbb áron nyújtjuk szolgáltatásainkat. Amennyiben még nem tudja, hogy pontosan milyen típusú klímát szereltetne, hadd segítsünk: abklakklíma, mobil klíma, split, parapet, mennyezeti kazettás és oldalfali klímákkal kapcsolatos információkban is számíthat ránk.

A klíma beszerelés első lépéseként érdemes átgondolni a helyiség méretét, adottságait, illetve a későbbi célt: mire és milyen gyakran szeretnénk használni? A klíma ideális lehet fűtésre is, mivel költségkímélő és többfunkciós. Így tehát szakembereink a helyszíni felmérés, egyeztetés után vállalják a fal átfúrását, az eszköz szakszerű beszerését (kültérit és beltérit típustól függően), valamint az üzembehelyezéshez szükséges kábelcsatorna kiépítését és az agyagköltségeket. (Anyagköltség lehet: szigetelés, rézcsövek, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna stb.).  A szereléshez hozzátartozhat akár faláttörés is, illetve komplett csőszerelés is. A munkadíjon felül a hulladékok elszállítása, valamint ezzel együtt a teljes eltakarítása is lényeges.

Azonban a folyamatok ne rémisszék el! Szakembereink különösképp figyelnek az esztétikai minőségre is, hiszen enélkül félmegoldás születhet csak.

Klímaszerelés után fontos még a klíma karbantartása is, amelyben szintén rendelkezésére állunk. Ajánlott szezon előtt és után is igénybe venni, hiszen ilyenkor óvhatjuk meg igazán klímaberendezéseink minőségét.