Klíma beszerelés

 

A klíma beszerelését bízza szakemberekre! Kézszéggel állunk szolgálatára, ráadásul túl a nyári hőségen, kedvezőbb áron nyújtjuk szolgáltatásainkat. Amennyiben még nem tudja, hogy pontosan milyen típusú klímát szereltetne, hadd segítsünk: abklakklíma, mobil klíma, split, parapet, mennyezeti kazettás és oldalfali klímákkal kapcsolatos információkban is számíthat ránk.

A klíma beszerelés első lépéseként érdemes átgondolni a helyiség méretét, adottságait, illetve a későbbi célt: mire és milyen gyakran szeretnénk használni? A klíma ideális lehet fűtésre is, mivel költségkímélő és többfunkciós. Így tehát szakembereink a helyszíni felmérés, egyeztetés után vállalják a fal átfúrását, az eszköz szakszerű beszerését (kültérit és beltérit típustól függően), valamint az üzembehelyezéshez szükséges kábelcsatorna kiépítését és az agyagköltségeket. (Anyagköltség lehet: szigetelés, rézcsövek, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna stb.).  A szereléshez hozzátartozhat akár faláttörés is, illetve komplett csőszerelés is. A munkadíjon felül a hulladékok elszállítása, valamint ezzel együtt a teljes eltakarítása is lényeges.

Fisher klímaszerelő
Fisher klímaszerelő

Azonban a folyamatok ne rémisszék el! Szakembereink különösképp figyelnek az esztétikai minőségre is, hiszen enélkül félmegoldás születhet csak.

Klímaszerelés után fontos még a klíma karbantartása is, amelyben szintén rendelkezésére állunk. Ajánlott szezon előtt és után is igénybe venni, hiszen ilyenkor óvhatjuk meg igazán klímaberendezéseink minőségét.

Az Önhöz legközelebbi klímaszerelő partnerünket megtalálja keresőnk segítségével itt.