5+1 érv a Fisher e-HeatR hőszivattyú mellett

Olyan megújuló energiával működő rendszert keres, mely nem csak megbízhatóan működik, de egyben biztosítja az otthona melegvíz ellátását, fűtését és hűtését? Akkor az e-HeatR hőszivattyú a kitűnő választás!

Amikor otthonunk kényelmi igényeiről esik szó, számos szempontot veszünk figyelembe. Ezek között élen jár, hogy a kiválasztani kívánt rendszer legyen:

  • komplett - ne kelljen 5 különböző rendszert üzemeltetni
  • költséghatékony - hiszen ki szeret feleslegesen fizetni?
  • megbízható - mert a szerelőt sem szeretnénk hetente vendégül látni
  • könnyen használható - amivel esetleg a nagyobbacska gyerekek is elboldogulnak
  • környezetbarát - mert a megújuló energia mindig jó választás

Ha a felsoroltak többsége - vagy akár mind - lényeges az Ön számára is, akkor feltétlenül olvasson tovább és ismerjen meg egy zseniális rendszert, mely minden igényének megfelel!

Fisher hőszivattyú infografika

1. Komplett rendszer

A Fisher hőszivattyúk segítségével otthona egy olyan komplett rendszerrel gazdagodik, mely egyszerre biztosítja a lakás vagy ház melegvíz ellátását, fűtését és hűtését.
Amellett, hogy ez a komplexitás igen nagy előnye a Fisher e-HeatR hőszivattyúnak még egy kiemelkedő tulajdonsággal bír.
Ez pedig nem más, mint, hogy könnyen telepíthető, többféle fűtési rendszerrel kompatibilis, valamint egyéb kiegészítőkkel, például napkollektorokkal is kombinálható, így még szélesebb felhasználási feltételeket biztosít.

2. Költséghatékonyság

Bizonyára Ön sem szeret feleslegesen vagyonokat költeni a fűtés, vagy villanyszámlára! A Fisher e-HeatR hőszivattyú alkalmazásával kézzel fogható összegeket takaríthat meg!
Ezen hőszivattyúk A++ energiahatékonysággal működnek, ami azt jelenti, hogy 1 kW elektromos energiát akár 4,6 kW fűtési energiává tudnak átalakítani. Emellett a hazai áramszolgáltatók is segítik a hőszivattyús fűtés terjedését, így kedvezményes díjszabást biztosítanak.

3. Megbízhatóság

Amennyiben a hőszivattyút beépítő szerelőt szeretné sokáig otthonától távol tudni, akkor a Fisher e-HeatR hőszivattyú kiváló választás lesz, ugyanis kiemelkedően megbízható.
Akár -28 fokos külső hőmérsékletnél is zökkenőmentesen gondoskodik otthona melegéről! Mindezt ráadásul optimális üzemeltetési költségek mellett.

4. Könnyű kezelés

Haladva a modern vívmányokkal, a Fisher e-HeatR hőszivattyúhoz is modern kezelőfelület tartozik, mely jól értelmezhető ikonokkal van ellátva. Ezáltal nem csak a megjelenés letisztult, de a mindennapi kezelés is könnyű.
Ráadásul a kezelőfelület kiemelhető, így maga a készülék a lakás egy másik pontján is elhelyezhető, hasonlóan a gázfűtés esetében megszokott termosztátokkal.

5. Környezetbarát

Ma már szinte követelmény, hogy a modern, komplex megoldások és rendszerek környezetbarátak is legyenek. Ennek pedig a Fisher e-HeatR hőszivattyú maximálisan meg is felel.
A jelenleg ismert legkörnyezetkímélőbb, R32 hűtőközeggel és természetesen inverteres technológiával van ellátva, az energiahatékonyság növelésére. Mindezt ráadásul károsanyag kibocsájtás nélkül.

+1 érv: Vissza nem térítendő állami támogatás hőszivattyúk telepítésére

A megújuló energiaforrások használata -például a Fisher e- HeatR hőszivattyú -globálisan és országos szinten is kiemelten fontos, így a kormány vissza nem térítendő állami támogatással segíti a családokat, vállalkozásokat ezek használatában.
A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásának feltételeit a 2020. november 25-én megjelent 518/2020. (XI.25.) kormányrendelet tartalmazza, mely 2021. január 1-jén lépett hatályba és 2022. december 31-ig lesz igényelhető.
Az igényelt összeg anyagköltségre és munkadíjra is fordítható, 50-50% arányban. Az állam a beruházás 50%-át fizeti ki, de a támogatás maximális összege nem haladhatja meg a hárommillió forintot, valamint elszámolni kizárólag a ténylegesen felmerült és számlával igazolt kiadásokat lehet.
Természetesen nem csak a családoknak, de a vállalkozásoknak is vonzó finanszírozási lehetőség ez a támogatás. Az energetikai beruházások egy része ebben az esetben is visszaigényelhető TAO kedvezmény vagy adóvisszatartás formájában.

A Fisher e- HeatR hőszivattyút választva Ön is kihasználhatja ezt az állami támogatást. Ennek feltételeiről mindenképpen érdemes tájékozódnia, akkor is, ha magánszemélyként és akkor is, ha vállalkozás keretén belül szeretné ezt igénybe venni.

Ha Önnek is fontos a megbízhatóság, a professzionális kivitelezés és a környezetbarát, de egyben költséghatékony kialakítás, keressen minket bizalommal!