Regisztrálja Fisher klímaberendezését és terjessze ki garanciáját 6 évre és még egy ajándékot is küldünk! Ajándékunkat ide kattintva nézheti meg.

Cégünk a törvényi előírásban szereplő 2 év helyett 3 év alapgaranciát nyújt a Fisher klímaberendezésekre, de oldalfali split klímaberendezések esetén Ön akár 6 év garanciára is jogosult, amennyiben eleget tesz kiterjesztett garanciális feltételeinknek. (A kiterjesztett garancia feltételeit itt olvashatja!)

A kiterjesztett garancia egyik feltétele a berendezés regisztrációja az üzembehelyezést követő 90 napon belül. Kérjük, ehhez adja meg az alábbi adatokat, melyeket természetesen bizalmasan kezelünk! A regisztráció során nem ellenőrizzük az adatokat.

Termék regisztrálása

Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

  1. Az Ön adatai
  2. Termék adatai
  3. Klíma­szerelés adatai
  4. Hozzá­járulás
  5. Vélemény

Ön adatai

A kiterjesztett garancia kapcsolattartói adatok.
(Amennyiben már regisztrált, ellenőrizze e-mail fiókját. Kérdés esetén hívjon minket!)

Termék adatai

Kérjük, adja meg klímaberendezése típusát, sorozatszámát!

vonalkódos címke minta

* A berendezések típusszáma (Model) és sorozatszáma (SN.) a készüléken található címkéről olvasható le. Mostani példánk esetén a sorozatszám: D202086380313603120184. Ha nem fér hozzá a címkéhez, a garanciajegy első oldalán is megtalálja.

Amennyiben multi split klímával rendelkezik, és további beltéri egységeket kíván regisztrálni, töltse ki az alábbi mezőket is:

Klímaszerelés adatai

Kérjük adja meg a klíma telepítésének helyét, ahol az extra garanciát szeretné felhasználni!

Regisztráció véglegesítése

A valótlan állítások/adatok garanciavesztést okozhatnak!

A Columbus Klímaértékesítő Kft. nem ellenőrzi regisztrációkor az adatok helyességét, vitás esetben ellenőrizheti azokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hasznos információkat küldhessünk Önnek a klímájával kapcsolatosan!

Vásárlói vélemények

Megköszönnénk, ha egyúttal értékelné is a regisztrált készüléket, az Eladót és a Telepítőt, ezzel segítve a többi klímavásárlás előtt állót. Termékadatlapon megjelenített nyilvános véleményét ajándékkal jutalmazzuk (azonosításra alkalmatlan módon, pl: H. Dávid, Budapest – „Ajánlom mert…”)

Ajándék időjárásállomás
Mondja el nekünk véleményét és mi ajándékot küldünk érte, egy időjárás állomást. Regisztrált kültéri egységenként egy ajándékot küldünk, tehát multi rendszerek esetén is egy ajándék jár. Megértését köszönjük.

Mik voltak a fő szempontok, ami miatt ezt a készüléket vásárolta és nem mást?

Megosztaná pár mondatban a véleményét a készülékéről? Megoldotta a problémáját?

Megosztaná pár mondatban a véleményét az Eladóról? Ajánlaná másnak is?

Megosztaná pár mondatban a véleményét a beszerelést végző szakemberről? Ajánlaná másnak is?

Köszönjük véleményét, melyet nagyra értékelünk. Ha a többi vásárlót nem ajándékozza meg vele, Ön is elesik ettől az apró figyelmességtől.

Lemondó nyilatkozat

Ajándékunkra Ön akkor jogosult, ha minden (szöveges és pontozásos) értékelő mezőt kitölt, továbbá hozzájárul véleménye megjelenítéséhez.

Hova küldhetjük az ajándékot, hol éri el Önt vagy megbízottját a futár munkanapokon?