Távoli vezérlésű klíma

Nyaranta mindenki arra vágyik, hogy a hőmérsékletet úgy csökkentse, hogy a termosztát minél alacsonyabb fokozaton menjen, ráadásul mindezt úgy, hogy közben távolról is könnyedén irányítani lehessen, viszont ez távirányítóval nem mindig lehetséges. Hiszen nyáron a sok teendő mellett általában kikapcsoljuk a hűtést a spórolás miatt: a légkondicionáló sok energiát fogyaszt, illetve havi számláink tekintetében se kedvező, ha fokozatosan megy a klíma. Viszont van megoldás, méghozzá a távoli vezérlés, aminek segítségével akár munkahelyünkről is be tudjuk állítani a megfelelő hőmérsékletet, hogy mire hazaérünk, már a friss és üde lakás fogadjon minket.

Online klímavezérlés

Általában külön beépíthető funkció online klímáknál a távoli vezérlés. Ehhez mindösszesen az kell, hogy a légkondicionáló kapcsolódjon a házi WI-FI-re, illetve rendelkezzünk a klímához tartozó alkalmazással. Ha online vagyunk, telefonunkról könnyedén állíthatjuk át az otthoni szerkezetet.

Sőt, nemcsak otthonunkban, hanem nyaralónkban is alkalmazhatjuk ezt a megoldást. Hisz ki ne szeretné, hogy a nyári hőségben úgy érkezzen meg a balatoni nyaralójába, hogy kellemes, hűvös levegő várja?

Az online kontroll abszolút kényelmet biztosít, ami garantáltan nem okoz csalódást. Keressen fel minket!