Klíma fűtésre

Legjobb megoldás a szeszélyes időjárásra – Tapasztalatok

Eljött a nyár vége, nem is akárhogy: az őszt hol rendkívül hűvös, hol a nyári kánikulához hasonló napokkal kezdtük. Egyik reggel télikabátot veszünk, másik nap rövidnadrágot. A kérdés azonban az, hogy hogyan készüljünk fel munkahelyünkön, otthonunkban erre a szeszélyes időjárásra. Ráadásul már beköszöntött a csípős hideg is.

A megoldás a klíma.

Elsőre sokakban kétségek merülhetnek fel, hiszen a klímát alapvetően hűtő funkciójáról ismerjük. Azonban a gazdaságos, költséghatékony megoldás egyre inkább elterjedt hazánkban is a gázfűtések helyett. Na de milyen előnyei vannak még?

                Egyrészt a klíma helyiségenként szabályozható, vagyis ha úgy szeretnénk, a nappalit jó melegre fűthetjük, miközben a hálóban hűvös marad. A mai fejlett klímákkal, mint például a Fujitsu vagy a Fisher Pro sorozat akár egész évben és energia takarékosan fűthetünk. Ezenkívül alkalmas a levegő szűrésére, párátlanít (gondoljunk csak bele, milyen jól jön ez a télen, a ruhák teregetése közben). És végül, de nem utolsó sorban hőszivattyús, ami kíméli a környezetet.

                Tehát itt az ősz, ami mindig hoz pár váratlanul hideg napot. Mutatunk pár extrém példát az elmúlt néhány évre eső  hideg és meleg rekordjára, amelyek ráadásul fűtési szezon előtt következtek be. Az őszi klímavásárlás ráadásul azért is kedvező, mert túlvagyunk a nyári szezonon, így az őszi-téli szezonban kedvezőbb árakkal szolgálhatunk, ráadásul szerelőink is készséggel várják a megkereséseket, hiszen kevésbé terheltek, mint a nyári időszakban.

 

Keressen minket bátran! Még a tél előtt!