Fisher Klíma: Oldalfali split klíma, ami fűtésre is remek

Klíma fűtésre

A köztudatban is elterjedni látszik, hogy a klíma nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is alkalmas. Sőt. Egyes helyeken ez az egyetlen alternatív megoldás, kifejezetten az átmeneti időszakokban. Az elhelyezés, valamint a méret felmérésével alkalmas és költségkímélő fűtésre is alkalmas rendszert hozhatunk létre. Ebben segít a Fisher kalkulátora. Ráadásul nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebben működik, mint a hagyományos klímák. 

Takarékosság

A Fisher klíma tehát olyan terméket ajánl, ami a hideg és meleg időszakban egyaránt kielégíti igényeinket. A Fisher Professional sorozat a legideálisabb, amely ráadásul kevesebbet is fogyaszt: H és GEO tarifával közel 40-50%-ot is megspórolhatunk évente. Ezzel a költségek is csökkennek.

Távoli vezérlés

A Fisher klíma ráadásul távolról is vezérelhető: egy alkalmazás segítségével akár nyaralójában is kellemes meleget tud varázsolni otthonról, így mire odaér, kellemes környezet fogadja. Melegindítás során a a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj ki hideg levegőt, ráadásul biztosítja a fagyvédelmet is a temperálási funkcióval, amely kifejezetten jól jöhet, ha nyaralóban használjuk a terméket.

A párátlanító üzemmód miatt pedig nem lesz többet szüksége párátlanító eszközre.

Elérhető teljesítmény nagyságok (névleges fűtőteljesítmény):

  • 2,93 kW
  • 3,8 kW
  • 5,56 kW
  • 7,91 kW

Keressen fel minket, s tudjon meg többet arról, hogy miért hatékony a klímafűtés!