Idén is Business Superbrands díjas a Fisher Klíma

A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A díj olyan pozitív visszajelzés a Fisher brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Idén tizenkettedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A bizottság döntése alapján a Fisher márkanevet érdemesnek találták arra, hogy elnyerje a Business Superbrands 2019 elismerést.

Idén is Business Superbrands díjas a Fisher Klíma

„A Business Superbrands az egyik legnagyobb elismerés, amit egy cég vagy egy márka elnyerhet. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy tavaly is és idén is a szakmai zsűri kitüntette a Fisher márkanevet ezzel a díjjal. Több mint 20 éve építjük a márka hírnevét, nagy öröm számunkra, hogy már nem csak a felhasználók, de az üzleti élet szereplői is elismerik eredményeinket! Köszönjük partnereinknek, hogy bíznak a termékben.” – mondta Váradi György, a Columbus Klíma Kft. tulajdonosa.