A Fisher klíma nem csupán egy „egyszerű” szerkezet, hanem egy teljes szolgáltatáscsomag, amelynek eredményeképp Ön nem csupán a megvásárlás alkalmával, hanem az azt követő évek során is maximális részese lehet  a komplex szolgáltatásnak.

A klímaberendezés beszerzése ugyanis nem kizárólag a kifizetésből áll, előtte nagyon is alaposan fel kell mérni, hogy melyik készülék képes maradéktalanul kielégíteni a felmerült igényeket, majd a vásárlás után be is kell szerelni a választott modellt.

A Fischer klíma számtalan bosszúságtól kímélheti meg Önt, köszönhetően annak, hogy már a vásárlás előtt is széleskörű tájékoztatást nyújt termék választékáról, majd tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésre az üzembe helyezést illetően.

Mindemellett a Fischer klíma nagy választékban forgalmaz légkondicionáló berendezéseket, amelyek így szinte minden kívánságot képesek kielégíteni. Az úgynevezett monosplit felépítésű berendezések például azoknak kínálnak megoldást, akik nem egy egész házat, vagy emeletet óhajtanak hűteni-fűteni, hanem csupán egy-egy szobában, esetleg a mellék épületben kívánják használni valamelyik funkciót. Ezzel szemben, ha több helységben kívánja élvezni a klimatizálás áldásos hatását, akkor sok multisplit brendezés közül csemegézhet, amiknek nagy része nem csak a nyári hőségben, hanem télen is megbízható társként üzemelnek.

A Fischer klíma a gyártás kezdete óta nagy figyelmet szentel annak, hogy a forgalmazott berendezések ne kizárólag a kívánt alap funkciók tekintetében teljesítsenek úgy, ahogy az elvárható, hanem számos extrával is fel legyenek szerelve. Extrát említettünk, valójában azonban több olyan új  funkció is elérhető mára, amelyek a korai klímák gyermek betegségeit képesek orvosolni. Az inverteres technológia megjelenésével például a modern légkondicionálók akár 30-40%-kal kevesebb energiát is fogyaszthatnak, mint a hagyományos készülékek, így nem csak a hűtés, hanem a fűtés költségei is jelentősen csökkennek.

A Fisher klíma legtöbb modellje emellett olyan praktikus funkcióval rendelkezik, mint amilyen a memóriában tárolható egyéni beállítások, az éjszakai mód, az áram kimaradásokat követő automatikus újraindulás, vagy akár a turbó üzemmód. Ezen túlmenően, a forgalomban levő berendezések többsége különböző nagyon hasznos szűrővel is fel vannak szerelve, így az elavult klímáktól jogosan viszolygó asztmások, ekcémások, allergiások részére sem okoz egészségre káros következményeket a légkeverés. A Silver Ion filter például nemhogy nem fújja szét a lakásban a kórokozókat, hanem képes megkötni, elpusztítani azokat, tulajdonképpen fertőtleníti a levegőt, így védi Önt és a családtagjait a betegségektől.

Figyelmet érdemel ezen kívül a párátlanító funkció is, ami képes automatikusan az ideális páratartalom beállítására, anélkül, hogy a helységben a hőfok érezhetően változna, ez pedig a penészgombák terjedését akadályozza.

Természetesen nincs minden embernek szüksége az összes funkcióra, míg mások ennél is többet kívánnak az új klímától, ám a Fischer klíma bőséges áru kínálatában mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb modellt.

A legmegfelelőbb termék kiválasztásához igénybe veheti  a témában járatos szakemberek segítségét, akik az Ön elvárásai alapján segítenek kiválasztani a megfelelő modellt, így utólag nem érhetik váratlan meglepetések, ezen felül a berendezésekhez járó több éves garanciát az országos hálózatnak köszönhetően szinte valamennyi nagyvárosunkban érvényesítheti. Így ha meghibásodás lép fel, gyors és ingyenes segítségre számíthat!