Pályázati érvényessége: 2023. év

A pályázat célja:

A Columbus Klímaértékesítő Kft. pályázatot hirdet a lakossági fogyasztók, magánszemélyek, egyéni vállalkozók, mikró vállalkozások számára egyedi, hőszivattyús fűtés rendszerek kialakítására, amelyek

  • hozzájárulnak Magyarországon a fosszilis energia függőség, kifejezetten a földgáz felhasználás csökkentéséhez
  • segítik a magánszemélyek korszerű és hatékony fűtési rendszerekre történő átállását,
  • javítják az életterek komfortját.

Pályázati kedvezmény kizárólag a Fisher e-HeatR Hőszivattyúkra vonatkozik, nem tartalmazza a fűtési rendszer egyéb elemeit és a telepítés költségeit.

Pályázati díj: nincs.

A támogatás jellege: A támogatás egyszeri támogatás, engedmény formájában eszköz vásárláshoz, maximálisan 350 nyertes pályázó számára.

Az igényelhető/elnyerhető támogatás mértéke:

A Columbus Klímaértékesítő Kft. kínálatában és készletén szereplő berendezések mindenkori listaárából kalkulált 35%, ami más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze. Listaár, a www.fisherklima.hu weboldalon megjelenített árak.

Egyéb szabályok:

Egy pályázó a pályázati ciklusban több pályázatot nyújthat be külön álló ingatlanokra a limitált 350 hőszivattyú terhére.

A támogatás mértékét Columbus Klímaértékesítő Kft. a pályázati űrlap alapján bírálja el, leginkább figyelembe véve a gázfogyasztás mennyiséget és a felhasználási területeket.

Az űrlapon feltüntetett adatokat önbevallás alapján kell kitölteni.

Pályázó hozzájárul, hogy Columbus Klímaértékesítő Kft.  Pályázó támogatási kérelmét, a megfelelő személyes adatokkal együtt a GDPR szabályozásnak megfelelő feltételek mellett kivitelező partnerének üzleti céllal átadja.

A pályázat beadásának módja és határideje: 

  1. A pályázatokat elektronikus úton (online), https://www.fisherklima.hu/hoszivattyu-palyazat weboldalon keresztül lehet beküldeni 2024. 01. 31. éjfélig.
  2. A pályázat kiszolgálásában résztvevő partnerek által

A pályázatok benyújtása regisztrációhoz kötött.

A regisztráció a weboldalon megjelenő űrlapon a szükséges adatok kitöltésével történik meg.

A támogatás menete:

A pályázatianyag benyújtását követően Columbus Klímaértékesítő Kft. partnere írásos formában (e-mailben) vagy telefonon értesíti a Pályázót.

Az elbírálásról Pályázó visszaigazoló e-mailben értesül, melyben egyedi ügyletazonosító kódot küldünk, melyet a kiválasztott, dedikált partnernél tud felhasználni. Az ügyletazonosító feljogosítja a támogatott vételi ár igénybevételére.

A pályázati egyeztetések során kiválasztott gép típusra Columbus Klímaértékesítő Kft. dedikált partnere a támogatás értékével csökkentett áron árajánlatot ad Pályázó részére.

A kivitelezési munkákra Columbus Klímaértékesítő Kft. dedikált partnere a telepítés egyediségének figyelembevételével költség kalkulációt ad Pályázó számára.

Pályázónak az ajánlatban szereplő dátumig van lehetősége az elnyert támogatással kalkulált és kivitelezési költségekkel növelt ősszegű ajánlat elfogadására, vagy lehetősége van a beruházástól való visszalépésre.

A rendszer értékesítését és telepítését közvetlenül a Columbus Klímaértékesítő Kft. dedikált partnere végzi el a megfelelő minőségben.

A kivitelezés megkezdése előtt Columbus Klímaértékesítő Kft. hivatalos kivitelező partnere meggyőződik a telepítés szükséges feltételeinek meglétéről. Ezek hiányában a kivitelezéstől Columbus Klímaértékesítő Kft. dedikált partnere visszaléphet.

Pályázó intézkedik, hogy a telepítéshez elengedhetetlen és megfelelő teljesítményű elektromos hálózat, a rendszer üzemeltetéséhez szükséges feltételekkel rendelkezésre álljon.

A támogatás ténye és mértéke nem befolyásolja a Fogyasztó jogait, így nincs hatással az általános jótállási, szavatossági feltételekre.

A pályázatban szereplő gépek, berendezések:

Jelentkezési határidő:  2024 január 31. 23:59:59

Megvalósítás és elszámolás vége: 2024. június 30. 23:59:59