Pályázzon most!

A Columbus Klímaértékesítő Kft. pályázatot hirdet hőszivattyús fűtés rendszerek kialakítására, amelyek célja a fosszilis energia, különösen a földgáz függőség csökkentése, a korszerű fűtési rendszerekre való átállás elősegítése és az életterek komfortjának növelése Magyarországon. A pályázat kizárólag a Fisher e-HeatR Hőszivattyúkra vonatkozik, és nem tartalmazza a telepítés költségeit.

A támogatás egyszeri, engedmény formájában kerül kiosztásra, maximálisan 350 nyertes pályázó számára. A pályázat beadásának határideje 2023. 12. 15. éjfél, és online, a https://www.fisherklima.hu/hoszivattyu-palyazat weboldalon keresztül lehet benyújtani. A pályázat elbírálása után a nyertesek egyedi ügyletazonosító kódot kapnak, amelyet a kiválasztott partnernél tudnak felhasználni. A kivitelezési munkákat a Columbus Klímaértékesítő Kft. dedikált partnere végzi.

Németh Lajos meteorológus a Fishert ajánlja!

Fisher e-HeatR hőszivattyúk

A Fisher e-HeatR hőszivattyú egy komplett rendszer, amely otthona melegvíz ellátását, fűtését és hűtését biztosítja, könnyen telepíthető és többféle rendszerrel kompatibilis. Költséghatékony, A++ energiahatékonysággal működik, lehetővé téve jelentős megtakarításokat.

Kiemelkedően megbízható, még -28 °C-on is, optimális üzemeltetési költségek mellett. Modern kezelőfelülettel rendelkezik, ami könnyűvé teszi a használatát. Emellett környezetbarát, R32 hűtőközeggel és inverteres technológiával működik, károsanyag-kibocsájtás nélkül. Szerezze be most 35 %-os kedvezménnyel!

eHeatR infografika

A pályázat részletes leírásához: kattintson ide!

Jelentkezzen itt!

Pályázó adatai

(többet is jelölhet)
Abban az esetben jelöljön be céget, ha már egyeztetett a partnerrel a pályázat megvalósításáról.

Számolja ki!
Kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatja, mennyit spórolhat Önnek a Fisher e-HeatR megoldása.

Energetikai adatok
költségszámításhoz, nem kötelező megadni

Költségszámítás eredményei