Szerverklíma modul

 • WiFi-n keresztül is irányítható rendszer
 • Megbízható működés a tartalék berendezések automatikus indításával
 • Bárhova helyezhető vezérlő
 • Üzemidő kiegyenlítés a redundáns vezérlésnek köszönhetően
 • Szerverteremben bárhol elhelyezhető hőmérséklet érzékelés
 • Azonnali értesítések egyenesen a telefonkészülékén

Teljes kontroll

A webes kezelőfelületünkön keresztül a hozzáférés három szinten biztosított: a nap 24 órájában megtekintheti a berendezések állapotát, irányíthatja azokat, vagy akár teljes rendszerbeállításokat módosíthat. Kritikus hibák esetén a rendszer automatikusan értesítést küld, lehetővé téve a gyors reagálást és a potenciális leállások elkerülését.

Gondtalan üzemeltetés

Kompaktság és rugalmasság jellemzi a Fisher Szerverklíma rendszert: egy 5 modul széles, DIN sínre szerelhető eszköz, amely kis helyen is elfér. A beépített 10/100 Mbps Ethernet port és 2.4 Ghz WiFi kapcsolat révén vezérlő modulunk bárhol, bármikor elérhető, így Ön valós időben nyomon követheti és szabályozhatja szerverei környezetét.

Pontos szabályozás

A bárhova helyezhető onewire hőmérséklet szenzorok révén a Fisher Szerverklíma rendszer pontosan érzékeli és szabályozza a hőmérsékletet, biztosítva a berendezések optimális működését. A központi vezérlés funkcióval több klímaberendezést is irányíthat, csoportokba rendezheti őket, és központilag kezelheti a hűtési folyamatokat.

Hol tudom megvásárolni? Termékek

A szerverterem lélegeztetője

A szerverterem lélegeztetője

A szervervezérlő modul egy teljes körű megoldás, amely proaktívan óvja és szabályozza szerverterme hőmérsékletét. A szerverpark az Ön vállalatának létfontosságú digitális eleme. A rendszerünk által biztosított precíz hőmérséklet-szabályozás és azonnali hibajelzések révén csökkenthető a hardver meghibásodásának kockázata és növelhető az üzemi hatékonyság. A rendszerünk egyszerűen integrálható meglévő hálózatába, így Ön mindig pontos adatokat láthat és döntéseket hozhat, akár a világ bármely pontjáról. Engedje meg, hogy a Fisher szerverklíma rendszer gondoskodjon szerverterme védelméről, miközben Ön cége növekedésére fókuszál.

Szervervezérlő funkciók

Szervervezérlő funkciók

Az Ön biztonságának érdekében a Fisher Szerverklíma rendszer fejlett redundáns üzemidő kiegyenlítéssel rendelkezik, N+1 vagy N+2 üzemmódban. Ez azt jelenti, hogy egy vagy két tartalék klímaberendezést telepíthet, amelyek kiegyenlítik egymás üzemidejét. Hiba esetén vagy ha a hőmérséklet túllépi a megadott értéket, akkor a tartalék klímaberendezések automatikusan bekapcsolódnak. Ez biztosítja, hogy szerverei mindig optimális hőmérsékleten működjenek váratlan események esetén is, növelve az üzemelés biztonságát és megbízhatóságát.

Csúcsminőségű szerverhűtési rendszer

Csúcsminőségű szerverhűtési rendszer

Célunk, hogy a Fisher Szerverklíma rendszerrel megkönnyítsük az Ön informatikai infrastruktúrájának menedzselését. A csomagban található vezérlő egység és a hozzá tartozó hőmérséklet érzékelő a legkisebb részletekig gondoskodik a szerverterem hőmérsékletének optimális szinten tartásáról. Az egyszerű szoftverfrissítési lehetőség biztosítja, hogy rendszerünk mindig naprakész legyen.

Vegye kezébe az irányítást már ma!

Tekintse meg termékkészletünket!

Hol tudom megvásárolni? Termékek

Technikai paraméterek

 • Méret: DIN sínre szerelhető, 5 modul széles.
 • Tápellátás: AC 230V.
 • Hálózati kapcsolat: 10/100 Mbps Ethernet port, 2.4 Ghz WiFi (802.11 b/g/n).
 • Szerverek: Beépített webszerver, Modbus TCP szerver, onewire hőmérsékletszenzorok kezelése.
 • Hibajelzés: Relé kontaktuson és emailen keresztül.
 • Felhasználói felület: Webalapú, jelszavas hozzáférés, távoli elérhetőség.
 • Felhasználói jogosultságok: Három szintű (User, Operator, Admin).
 • Funkciók: 2-128 klímaberendezés kezelése 8 csoportban, redundáns üzemidő kiegyenlítés, hőmérséklet-vezérlés, csoportvezérlés, naplózás, e-mail értesítők, Modbus csatlakozás.
 • Csomag tartalma: Vezérlőegység, hőmérsékletszenzor 3-5 m vezetékkel.

Hol tudom megvásárolni? Termékek

Fisher klíma logó

A Fisher klímák magyarországi importőre:
Columbus Klímaértékesítő Kft.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: +36 20 983 2988

 

Cím:
H-2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.

Németh Lajos meteorológus a Fisher klímát ajánlja