A Fisher Nordic klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat* telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

A 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

Növelt hatékonyságú porszűrő

Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.

„Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

Alacsony zajszintű üzemmód

Időzítés

Éjszakai üzemmód

Párátlanító üzemmód

Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.

TURBO üzemmód

Automatikus téli-nyári átváltás

Automatikus újraindulás áramkimaradás után

Kérjük, a feltüntetett jellemzőket ellenőrizze a "Műszaki szórólap"-on!

Nézze meg a Fisher fűtésre optimalizált klímáiról szóló videós termékbemutatót Váradi György lakossági klímaszakértővel és Németh Lajos meteorológussal.

Rendezés
Találatok: 1 - 2 / 2

Fisher NORDIC sorozat

Fisher Nordic FSAIF-NORD-91AE3 / FSOAIF-NORD-91AE3

oldalfali splitklíma berendezés

Hűtőteljesítmény (kW)
2.640 (1.0~4.157)
Fűtőteljesítmény (kW)
4.100 (0.753~7.0)
Variáns alapára:266.833 Ft
Webshop ár: 338.878 Ft

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Fisher Nordic FSAIF-NORD-121AE3 / FSOAIF-NORD-121AE3

oldalfali splitklíma berendezés

Hűtőteljesítmény (kW)
3.520 (1.030~4.815)
Fűtőteljesítmény (kW)
4.250 (0.753~7.2)
Variáns alapára:275.582 Ft
Webshop ár: 349.989 Ft

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.