Nálunk vásárolhat klímát részletre is.

Sajnos nem mindenkinek áll rendelkezésére egy összegben a klímaberendezés ára és a telepítésének költsége.

Amennyiben Önnél is ez a helyzet, akkor sem kell nyáron szenvednie a melegtől, vagy télen vacognia a hidegtől, hiszen ilyenkor jelent egyszerű és gyors megoldást az áruvásárlási kölcsön és a részletfizetés. Ehhez természetesen meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak, melyekről részletesen tájékozódhat ügyintézőnknél, valamint a www.otpbank.hu oldalon.

Miért érdemes az OTP Áruvásárlási- és szolgáltatási gyors kölcsönt választania?

  • Minimális önerővel (20%*) is hozzájuthat klímaberendezéséhez.
  • Amennyiben nem áll rendelkezésére a kellő tőke egy összegben a berendezésre és a telepítésre, akkor is van megoldás hogy otthon is tökéletes komfortban hűsöljön nyáron, vagy melegedjen télen.
  • A megvásárolt klíma nem csak a nyári melegben - hűtésre -, de az átmeneti időszakban - fűtésre - is használható.

Jellemzők:

  • Hitelösszeg: 30 000 Ft és 500 000 Ft között
  • Futamidő: 10 hónap
  • Saját erő mértéke: fix 20%*
  • Kezelési költség: 0%
  • Éves ügyleti kamat: 39,73%
  • Törlesztés: havi részletekben történik

A hitel nyújtója az OTP Bank Nyrt. A Columbus Klímaértékesítő Kft. az OTP Bank Nyrt. hitelközvetítője. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A hitelkonstrukció a 2016. május 24-től visszavonásig érvényes, a kijelölt áruházakban, meghatározott termékekre vehető igénybe és a készlet erejéig tart. THM: 500.000 Ft hitelösszeg és 10 hónapos futamidő esetén 38,33%**. A THM meghatározása a 83/2010. (III.25.) Korm. R.9§(1) bekezdésében megjelölt szabályozáson alapul. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért további részletes információért kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnél, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból. www.otpbank.hu
Reprezentatív példa: Hitelösszeg 80 000 Ft, Saját erő: 20 000, Futamidő 10 hónap, Havi törlesztő 9 301 Ft, THM 39,73**%, Teljes visszafizetés 93 010 Ft. A hitel teljes díjában foglalt díj, jutalék, költség és adó 0 Ft.

**A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak - 31 nap - került figyelembe vételre.

*:Amennyiben a vételár 20%-a nem egész szám, akkor a Bank a saját erő meghatározásakor minden esetben felfelé kerekít.

A tájékoztatás nem teljeskörű, pontos részletekért hívja ügyfélszolgálatunkat!

Ügyfélszolgálat:

Telefon (hétköznaponként: 08:00-15:00): +36 20 9832 988
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.