Regisztrálja Fisher klímaberendezését és terjessze ki garanciáját 6 évre és még egy ajándékot* is küldünk! Ajándékunkat ide kattintva nézheti meg.

Cégünk a törvényi előírásban szereplő 2 év helyett 3 év alapgaranciát nyújt a Fisher klímaberendezésekre, de oldalfali split klímaberendezések esetén Ön akár 6 év garanciára is jogosult, amennyiben eleget tesz kiterjesztett garanciális feltételeinknek. (A kiterjesztett garancia feltételeit itt olvashatja!)

A kiterjesztett garancia egyik feltétele a berendezés regisztrációja az üzembehelyezést követő 90 napon belül. Kérjük, ehhez adja meg az alábbi adatokat, melyeket természetesen bizalmasan kezelünk! A regisztráció során nem ellenőrizzük az adatokat.

*Átmeneti készlethiány miatt, előfordulhat, hogy az ajándékot néhány héten belül küldjük a regisztrációt követően. Kérjük, ha 1 hónapon belül nem kapta meg ajándékát, írjon emailt a marketing@cklima.hu email címre. Köszönjük a megértést!

Termék regisztrálása

Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

Ön adatai
Termékinformáció
vonalkódos címke minta

*A berendezések típusszáma (Model) és sorozatszáma (SN.) a készüléken található címkéről olvasható le. Mostani példánk esetén a sorozatszám: D202086380313603120184. Ha nem fér hozzá a címkéhez, a garanciajegy első oldalán is megtalálja.

Amennyiben multi split klímával rendelkezik, és további beltéri egységeket kíván regisztrálni, töltse ki az alábbi mezőket is:

Klímaszerelési adatok

Kérjük adja meg a klíma telepítésének helyét, ahol az extra garanciát szeretné felhasználni!

A valótlan állítások/adatok garanciavesztést okozhatnak!

A Columbus Klímaértékesítő Kft. nem ellenőrzi regisztrációkor az adatok helyességét, vitás esetben ellenőrizheti azokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hasznos információkat küldhessünk Önnek a klímájával kapcsolatosan!