Hogyan találja meg a Fisher termékkel kapcsolatos dokumentumokat*?

(*szerelési útmutató, gépkönyv, használati útmutató, műszaki adatlap, tervezési manual, katalógus, termékismertető adatlap, információs lap, stb.)

  • Hol találóak a jelenleg nálunk kapható (forgalomban lévő) Fisher termékekkel kapcsolatos információk?

A jelenleg forgalomban lévő Fisher klímákkal kapcsolatos információk a Fisher márkaoldalon találhatók. A keresett termékre vonatkozó dokumentumokat több módon megtalálhatja, a legegyszerűbb, ha a keresőbe beírja a termék nevét, majd a találati listáról kiválasztja a megfelelőt, és rákattint. Így eljut a termék adatlapjához, amelynek bal oldalán egy úszó felhőben található a „Letöltések” gomb (a képeken a sárgával bekarikázva), ha erre kattint, eljut az adott termékre vonatkozó letölthető állományokhoz, melyekre eladáskor, szereléskor, javításkor, karbantartáskor szükség lehet.

 

  • Hol találhatók a korábbi (már nem kapható) termékekkel kapcsolatos információk?

A már nem kapható termékekre vonatkozóan 2 helyen találhatja meg a szükséges információkat:

 

A., Ha a termék a Fisher márkaoldal indulásakor (2014), vagy azt követően került forgalomba, de most már nem kapható, akkor a KORÁBBI termékek között érhető el.

A főoldalon a felső menüsorból a „SZERVIZ, GARANCIA” menüpontot kell kiválasztani, ezen belül pedig a „KORÁBBI TERMÉKEK” lehetőséget. Ezután írja be a termék nevét és válassza ki a találati listából a keresett terméket! A folyamat innentől megegyezik az aktuális termékek dokumentációinak letöltésével (feljebb olvasható)!

 

B., Ha a termék a Fisher márkaoldal indulása előtt (2014) volt forgalomban, akkor a Columbus Klíma weboldalán a TERMÉKEK között találhatók a dokumentációk.