Hol tudom megvásárolni?

Partnereink

Az értékesítés filozófiája
(Jó) klímát a (jó) klímástól

Fisher klímaberendezéseket kizárólag szakmailag megalapozott cégeken, legtöbbször telepítőkön keresztül forgalmazunk, amivel az a célunk, hogy a termék és a telepítés is olyan színvonalat érjen el, hogy Ön és minden vevőnk biztonságban érezhesse magát!

Minden Fisher klímatulajdonos kiváló minőségű terméket kap professzionális szereléssel, így a berendezése éveken át problémamentesen szolgálja tulajdonosát!

Miért minket válasszon?

Talán már Ön is megtapasztalta azt a rémálmot, amikor bármilyen átalakítás az otthonában vagy irodájában nem úgy történik, ahogy megtervezte: soha nem tartott határidők és vállalási árak, nem az elképzeléseknek megfelelően megvalósult kivitelezés, és persze rengeteg kosz és idegeskedés.

Nyugodtan bízza ránk magát!

Az ország minden részén megtalálható szerelőink a kivitelezés minőségét és az Ön ehhez kapcsolódó elvárásait legalább olyan fontosnak tekintik, mint a forgalmazott termékek magas minőségét. Mi pontosan akkor és ott leszünk, ahol ezt Önnel megbeszéltük. Az elvégzett munka után, a helyszínen mindent elmagyarázunk a termék használatával kapcsolatban. A munkaterületet kitakarított állapotban adjuk vissza a megrendelő részére.

Klímaszerelőnk csak egy kattintásra van Öntől.

Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő szerelőt, nem kell mást tennie, csak kattintson a térképen az Önhöz legközelebb eső helyre!